De Tuinwijzer | Westeinderweg 61 | 1687 PM Wognum | info@detuinwijzer.com
Neem contact met ons op:

T: 0229 - 572 587

Projecten

Geen tuinwens is ons te gek. Een Japanse tuin op zes vierkante meter in hartje Amsterdam, weelderig woekerende grassen à la Piet Oudolf of een tuin met avontuurlijke speelobjecten voor uw kinderen? Bij ons is dat allemaal mogelijk.

Gebrek aan tuininspiratie? Ook geen probleem. Vertel ons uw belangrijkste wensen, dan maken wij graag een aantal verrassende 3D ontwerpen voor u. 

‌De ☕️staat klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Greuter

Kunst hoort tot uiting te komen in haar eigen omgeving.
Lees verder

Blokker

De lange, smalle vorm van deze tuin maakte het nieuwe ontwerp tot een uitdaging. Die gingen wij graag aan, wat resulteerde in een spannend vlakkenspel.
Lees verder

Van der Gaag

Van een niet al te grote oppervlakte aan zand iets bijzonders maken; laat dat maar aan ons over. Zo creëerden we diepte met ton-sur-ton kleurlagen en een beschut onderkomen voor lange avonden.
Lees verder

Doornink

Een Franse tuin met solide materialen die recht doet aan de landelijke sfeer van het aangrenzende weiland. Dat was de wens van de eigenaren. Gelukt! Met genoeg zitjes om er op alle momenten van de dag van te genieten. 
Lees verder

Abbekerk

De wens van deze opdrachtgever was om van zijn tuin “iets bijzonders en creatiefs” te maken. Aan die vraag hebben we beantwoord, vooral door te werken met verschillende, unieke materialen.
Lees verder

Aerdenhout

De eigenaren van deze prachtige villa wilden een bijpassende tuin. Wij maakten ‘m klaar voor lange, zwoele zomeravonden.
Lees verder

Alkmaar

In deze tuin geen overdaad, maar overzicht. De strakke lijnen en grote tegels zorgen voor rust; de borders voor harmonie.
Lees verder

Hoorn

Als God in Frankrijk. Maar dan in de oude binnenstad van Hoorn.
Lees verder

Hoorn

Op zoek naar de juiste entree van hun huis waren de eigenaren al aan het schetsen. Met toevoeging van zinken plantenbakken vertaalden we die naar een sierlijke en strakke voortuin.
Lees verder

Catootje en Obelix

Klimmen, klauteren, spelen en vies worden. Heerlijk toch, zo onbezonnen door het leven gaan? En dat gaat nu allemaal nog fijner en beter in de nieuw ingerichte tuin bij kinderdagverblijf Catootje & Obelix.
Lees verder

Hoorn

In de tuin klatert de ronde waterval er lustig op los onder het toeziend ook van Boeddha. Oost ontmoet west op z’n best.
Lees verder

Heerhugowaard

Mediterrane sferen in Noord-Holland noord. Elke traptrede richting het water levert een verrassing op.
Lees verder

Hoorn

Een moderne, onderhoudsvriendelijke tuin. Dat is wat de opdrachtgever wilde en kreeg. Dat uitte zich in strakke vormen en speelse verhogingen. De houten pergola’s zijn echte blikvangers, zeker als ze straks door hun groene klimmers worden aangekleed.
Lees verder

Nibbixwoud

Een landelijke uitstraling combineren met strakke vormen kan een prachtig resultaat opleveren. Dat bewijst deze tuin die al heel voordelig gelegen was in een weids, dromerig landschap.
Lees verder

Purmerend

Laat je verwelkomen door de robuuste hardhouten poort die leidt naar deze oase van rust. Geniet van de paarse kleuren omringd door de geur van lavendel. 
Lees verder

Spierdijk

Landelijk, maar toch stoer en nuchter. Een potje Nederland tegen Engeland in een Spierdijkse tuin.
Lees verder

Hoorn

Deze tuin heeft het allemaal: speelse vormen, strakke lijnen en fijne beplanting. Dat die ook nog eens aan het water ligt, garandeert genieten.
Lees verder

Hoorn

Deze Hoornse tuin is strak en onderhoudsvriendelijk, maar straalt toch enorm veel romantiek en natuur uit.
Lees verder

Wognum

Pure eenvoud door herhaalde vormen en rustige kleuren. Maar dan wel passend bij de landelijke omgeving en met de nodige luxe. Dat is allemaal aanwezig in deze tuin in Wognum.
Lees verder

Zwaag

Deze tuin is superstrak. Maar saaiheid hebben we natuurlijk vermeden, bijvoorbeeld door nostalgisch rode straatstenen.
Lees verder

Hoorn

Roze en lila kleuren zijn in perfecte balans met de groen- en grijstinten in deze tuin. Deze tuin is niet alleen zacht, maar ook stoer door bijvoorbeeld de grote ‘stepping stones’.
Lees verder
Contact
De Tuinwijzer
Westeinderweg 61
‌1687 PM Wognum

T: 0229 572 587
M: 06 10 95 79 52
E: info@detuinwijzer.com