Tuinwijzer Hoveniers B.V. | Overspoor 45 | 1688 JH Nibbixwoud | info@detuinwijzer.com
Wij adviseren u een afspraak te maken
als u ons wilt bezoeken.
Neem contact met ons op:

T: 0229700266

Projecten

Geen tuinwens is ons te gek. Een Japanse tuin op zes vierkante meter in hartje Amsterdam, weelderig woekerende grassen à la Piet Oudolf of een tuin met avontuurlijke speelobjecten voor uw kinderen? Bij ons is dat allemaal mogelijk.

Gebrek aan tuininspiratie? Ook geen probleem. Vertel ons uw belangrijkste wensen, dan maken wij graag een aantal verrassende 3D ontwerpen voor u. 

‌De ☕️staat klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Parktuin met veel zitjes Berkhout

Een immens grote tuin als deze heeft natuurlijk als voordeel dat je er verschillende soorten zitjes in kunt maken. 

‌Wanneer je waar gaat zitten kies je gewoon op basis van waar je zin in hebt. 
Lees verder

Stadstuin met niveau's Hoorn

Het corten-staal van maar liefst één centimeter dik is in de tuin aan elkaar gelast. 

‌Het inmeten en uittekenen van al deze losse platen nam alleen al zo’n veertig uur tijd in beslag.
Lees verder

Villa tuin Badhoevedorp

Om het ruimtelijke karakter van deze villatuin te benadrukken, brachten we in de voortuin tegels ter grootte van een vierkante meter aan.
Lees verder

Voortuin Nibbixwoud

De grootste uitdaging van dit tuinontwerp was het hoogteverschil. 

‌Vanaf de voorkant van de tuin tot de voordeur 25 centimeter, welteverstaan.
Lees verder

Stadstuin Hoorn

Deze binnentuin in hartje Hoorn was aan de achterkant begrensd door een grote stenen muur. Daarachter schuilde nog zo’n 2 meter tuin. Tijd om de muur neer te halen dus, maar dan niet in zijn geheel.
Lees verder

Achtertuin Bovenkarspel

Men neme een onhandige hoek achterin de tuin, vol met weelderig tierende bomen en struiken. Plus de vraag wat de beste plek is voor een overdekte zitplek.
Lees verder

Strakke tuin Opmeer

De eigenaar van deze tuin stond voor een aantal uitdagingen dat wij natuurlijk weer graag aangingen. Ten eerste was er de wens om het hoogteverschil tussen huis en tuin - ontstaan na het maken van een uitbouw - weg te werken. 
Lees verder

Bostuin Amsterdam

Deze tuin ligt middenin Amsterdam, aan het welbekende Vondelpark. Om het parkgevoel door te trekken, koos de klant voor een bostuin.
Lees verder

Achtertuin Sijbekarspel

Verreweg de meeste Nederlandse tuinen hebben een rechthoekige vorm. Voor een geslaagd ontwerp is het dan ook best uitdagend als daar nog een driehoek aan vastzit, zoals bij deze tuin.
Lees verder

Oprijpad Bergen

De verschillende siergrassen, waaronder miscanthus en pennisetum, benadrukken de prachtige ligging van deze tuin: de Noordzeekust. 
Lees verder

Kleine binnentuin Hoorn

Kunst hoort tot uiting te komen in haar eigen omgeving.
Lees verder

Luxe overkapping Wervershoof

Twee functies onder 1 overkapping: de eigenaren willen er kunnen relaxen en spullen opbergen. Daar draaien wij onze handen niet voor om. Dat resulteerde in een stoere, stevige overkapping, helemaal gemaakt van eikenhout. 
Lees verder

Prachtige tuin Blokker

De lange, smalle vorm van deze tuin maakte het nieuwe ontwerp tot een uitdaging. Die gingen wij graag aan, wat resulteerde in een spannend vlakkenspel.
Lees verder

Overkapping met jacuzzi Heerhugowaard

Juichend in je jacuzzi
Vanuit je jacuzzi naar een wedstrijd van je favoriete club kijken na een dag hard werken. Welke voetballiefhebber wil dat nou niet?  
Lees verder

Romantishce tuin met overkapping Wognum

Van een niet al te grote oppervlakte aan zand iets bijzonders maken; laat dat maar aan ons over. Zo creëerden we diepte met ton-sur-ton kleurlagen en een beschut onderkomen voor lange avonden.
Lees verder

Franse tuin Assendelft

Een Franse tuin met solide materialen die recht doet aan de landelijke sfeer van het aangrenzende weiland. Dat was de wens van de eigenaren. Gelukt! Met genoeg zitjes om er op alle momenten van de dag van te genieten. 
Lees verder

Bijzondere schutting Abbekerk

De wens van deze opdrachtgever was om van zijn tuin “iets bijzonders en creatiefs” te maken. Aan die vraag hebben we beantwoord, vooral door te werken met verschillende, unieke materialen.
Lees verder

Strakke tuin rond villa Aerdenhout

De eigenaren van deze prachtige villa wilden een bijpassende tuin. Wij maakten ‘m klaar voor lange, zwoele zomeravonden.
Lees verder

Stadstuin met overkapping en zwembad Hoorn

Als God in Frankrijk. Maar dan in de oude binnenstad van Hoorn.
Lees verder

Voortuin met zink Hoorn

Op zoek naar de juiste entree van hun huis waren de eigenaren al aan het schetsen. Met toevoeging van zinken plantenbakken vertaalden we die naar een sierlijke en strakke voortuin.
Lees verder

Kinderdagverblijf
‌Catootje en Obelix

Klimmen, klauteren, spelen en vies worden. Heerlijk toch, zo onbezonnen door het leven gaan? En dat gaat nu allemaal nog fijner en beter in de nieuw ingerichte tuin bij kinderdagverblijf Catootje & Obelix.
Lees verder

Landelijke tuin Nibbixwoud

Een landelijke uitstraling combineren met strakke vormen kan een prachtig resultaat opleveren. Dat bewijst deze tuin die al heel voordelig gelegen was in een weids, dromerig landschap.
Lees verder

Parktuin Spierdijk

Landelijk, maar toch stoer en nuchter. Een potje Nederland tegen Engeland in een Spierdijkse tuin.
Lees verder

Voor + achtertuin Hoorn

Deze tuin heeft het allemaal: speelse vormen, strakke lijnen en fijne beplanting. Dat die ook nog eens aan het water ligt, garandeert genieten.
Lees verder
Contact
Tuinwijzer Hoveniers B.V.
Overspoor 45
‌1688JH
‌Nibbixwoud

T:  0229700266
M: 06 10 95 79 52
E: info@detuinwijzer.com