De Tuinwijzer | Westeinderweg 61 | 1687 PM Wognum | info@detuinwijzer.com
Neem contact met ons op:

T: 0229 - 572 587

Blokker
Carte blanche

Als je van de klant de vrije hand krijgt in een ontwerp, dan kun je je als tuinontwerper uitleven op de mooiste combinaties en materialen. Dat hebben we in deze tuin gedaan. Niet eenvoudig, want de kale vlakte was vooral heel lang en relatief smal. Je wilt dan wel iets spannends neerzetten.
Geheel is meer dan de som der delen
We hebben eerst de tuin in vieren gedeeld. Met op drie plekken de mogelijkheid om te genieten van zon of juist schaduw. En alle vier delen hebben een eigen uitstraling die samen een geheel vormen. Want het geheel is meer dan de som der delen.
Duurzaam en hoogwaardig
Dus we kozen voor duurzame, bijzondere en kwalitatief hoogwaardige materialen. Van bamboe legden we een vlonder aan, van zink een zitbank met afscheiding naar het derde terras, van oud-Hollandse Schellevis-tegels in diverse formaten een strak maar speels loopvlak met aansluitend terras. En van grove, stoere Douglashouten palen maakten we een langgerekte eettafel met doorkijk.

‌Alle elementen komen samen

De groene elementen complementeerden het geheel. Speelse onderbrekingen van bamboe, treurdakbeuken in rij naar de achterzijde en ook gras mag niet ontbreken in een tuin waar alle elementen samenkomen. Onderhoudsarm, maar met de look en feel van echt gras: kunstgras van het befaamde wereldmerk Royal Grass.

‌Supertrots op eindresultaat

Mogen we tot slot nog vermelden dat de opdrachtgever eerder twee professionals naar huis heeft gestuurd met hun ontwerp? Trotser kun je toch niet zijn als ontwerper…

Contact

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!
Bedankt voor uw bericht! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Verstuur 
Onze gegevens
De Tuinwijzer
Westeinderweg 61
‌1687 PM Wognum

Telefoon: 0229 - 572 587
Mobiel: 06 10 95 79 52
Email: info@detuinwijzer.com