Tuinwijzer Hoveniers B.V. | Overspoor 45 | 1688 JH Nibbixwoud | info@detuinwijzer.com
Wij adviseren u een afspraak te maken
als u ons wilt bezoeken.
Neem contact met ons op:

T: 0229700266

Blokker
De vrije hand
Van de eigenaar kregen wij de vrije hand in het ontwerpen van zijn nieuwe tuin. Voor ons is er niets mooiers. Het betekent dat we helemaal los kunnen gaan met de mooiste combinaties van planten en materialen. Niet de makkelijkste klus, want de tuin is erg lang en relatief smal. Iets spannends neerzetten was dan ook de uitdaging.
Geheel is meer dan de som der delen
‌Eerst hebben we de tuin in vieren gedeeld. Met op drie plekken de mogelijkheid om te genieten van zon of juist schaduw. Alle vier de delen hebben een eigen uitstraling die samen een geheel vormen. Want het geheel is meer dan de som der delen.
Bijzonder duurzaam
‌Om deze tuin een spannend karakter mee te geven, kozen we voor duurzame, bijzondere materialen. Enkele voorbeelden: een vlonder van bamboe, zitbank van zink en terras van oud-Hollandse Schellevistegels. En van grove, stoere Douglashouten palen maakten we een lange eettafel met doorkijk.

De toevoeging van groen maakt het geheel compleet. Zo zijn daar de speelse onderbrekingen van bamboe en de rij treurdakbeuken richting de achterzijde van de tuin. Ook gras mag natuurlijk niet ontbreken. De klant vroeg naar een strak gazon zonder onderhoud. Het antwoord vonden wij in het kunstgras van het wereldbekende merk Royal Grass.

Mogen we tot slot nog vermelden dat de opdrachtgever eerder twee professionals naar huis stuurde met hun ontwerp? Trotser kun je toch niet zijn als ontwerper?

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bedankt voor uw bericht! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Verstuur 
Contact
Tuinwijzer Hoveniers B.V.
Overspoor 45
‌1688JH
‌Nibbixwoud

T:  0229700266
M: 06 10 95 79 52
E: info@detuinwijzer.com