De Tuinwijzer | Westeinderweg 61 | 1687 PM Wognum | info@detuinwijzer.com
Neem contact met ons op:

T: 0229 - 572 587

Onze diensten

De Tuinwijzer heeft een breed aanbod aan diensten. Van ontwerp naar aanleg en onderhoud. Ook specialiseren wij ons in diverse onderdelen zoals beplanting, grondwerk, afscheidingen, bestrating, vlonder, overkappingen, gazon, kunsgras, pergola's, zinkwerk (RVS & lood), bemesting en trappen en verhogingen. Meer informatie over een van onze diensten? mail naar info@detuinwijzer.com of bel op: 0229-572587. 

Beplanting

Het groen in de tuin. Beplanting geeft uw tuin de kracht en de energie waarmee de essentie van het begrip tuin naar voren komt. De beplanting is uiteindelijk het belangrijkste in uw tuin.
Lees verder

Tuinontwerp

Het ontwerpen van een tuin is geen kwestie van een simpele tekening met wat groen en een tegelpad. Voor ons betekent het een zorgvuldige vertaling van de wensen van de klant.
Lees verder

Tuinonderhoud

Een tuin is altijd in beweging. Het is een levend organisme dat reageert op seizoenveranderingen. Het is dan zeer belangrijk om uw tuin goed te onderhouden.
Lees verder

Tuinaanleg

De Tuinwijzer heeft een naam hoog te houden als het gaat om het leveren van kwaliteit bij de aanleg van een tuin. De beste hoveniers en de beste materialen zorgen voor een fantastisch resultaat in met betrekking tot uw nieuwe tuin.
Lees verder

Grondwerk

Een nieuwe tuin begint bij het grondwerk. Wat de fundering is voor een huis, is de grond voor een tuin.
Lees verder

Afscheidingen

Een tuinafscheiding is naast een nuttig middel om de grens van uw tuin af te bakenen en zorgt bovendien voor de nodige privacy. Maar een afscheiding kan ook een mooie toevoeging zijn aan uw tuin zelf.
Lees verder

Bestrating

Wanneer wij voor u een tuinontwerp maken speelt de bestrating een belangrijke rol. Dit is prominent aanwezig in de nieuwe tuin en is voor de sfeer een bepalende factor.
Lees verder

Vlonder

De essentie van een goede vlonder is de fundering. Hardhouten leggers en palen zijn hierbij essentieel.
Lees verder

Overkappingen

Tuinbeleving staat voor ons centraal. In elke tijd van het jaar en bij elk weertype.
Lees verder

Gazon

Een mooi gazon is de trots van uw tuin. Zo eenvoudig als dit lijkt, zo moeilijk blijkt het in de praktijk. Een strak en groen gazon vereist aandacht en vooral een goede basis.
Lees verder

Kunstgras

Iedere tuin fleurt op van een strak gazon. Het probleem is alleen dat dit veel onderhoud vereist. Als u niet van het tuinieren bent is kunstgras wellicht een oplossing.
Lees verder

Pergola's

Onze pergola's zijn in velen houtsoorten en maten te verkrijgen. Door zijn opvallende uitstraling en gekozen hoogte geeft het de tuin extra power en dimensie.
Lees verder

Zinkwerk, RVS en Lood

Een echte aanrader in uw tuin zijn zink, RVS en lood. Deze materialen geven uw tuin een eigen karakter en een interessante uitstraling.
Lees verder

Bemesting

Een voedingsrijke en gezonde bodem is essentieel voor het leven van uw tuin. Wij adviseren dan ook om uw tuin tweemaal per jaar te bemesten.
Lees verder

Trappen en verhogingen

In een tuin vallen bouwtechnische zaken op. Verhogingen en trappen springen nu eenmaal in het oog. Dit is een van de redenen dat deze van de hoogste kwaliteit moeten zijn.
Lees verder
Onze gegevens
De Tuinwijzer
Westeinderweg 61
‌1687 PM Wognum

Telefoon: 0229 - 572 587
Mobiel: 06 10 95 79 52
Email: info@detuinwijzer.com