Tuinwijzer Hoveniers B.V. | Overspoor 45 | 1688 JH Nibbixwoud | info@detuinwijzer.com
Wij adviseren u een afspraak te maken
als u ons wilt bezoeken.
Neem contact met ons op:

T: 0229700266

services

Voor zo’n beetje alles in en om uw tuin kunt u onze hulp inschakelen. Hieronder ziet u een overzicht van onze meest voorkomende services.

Wilt u meer weten? Natuurlijk helpen we u graag. Neem contact met ons op via info@detuinwijzer.com of T: 0229 700266 

Beplanting

De beplanting is het belangrijkste onderdeel van uw tuin. Kies daarom voor een evenwichtige afstemming van het groen met de harde materialen. Natuurijk helpen we u daarbij, want het aanbod aan beplanting is oneindig. 
Lees verder

Tuinontwerp

Het ontwerpen van een tuin is geen kwestie van een simpele tekening met wat groen en een tegelpad. Voor ons betekent het een zorgvuldige vertaling van uw wensen.
Lees verder

Tuinonderhoud

Een tuin is altijd in beweging. Daarom is het belangrijk om hem goed te onderhouden. Heeft u geen zin, tijd of mogelijkheid uw tuin zelf te onderhouden? Schakel gerust onze hulp in.
Lees verder

Tuinaanleg

Onze hoveniers verstaan hun vak als geen ander. Door hun jarenlange ervaring schrikken ze niet terug van een te planten boom meer of minder. We hebben dan ook een goed op elkaar ingespeeld team van sterke, fitte gasten. 
Lees verder

Grondwerk

Een nieuwe tuin begint bij het grondwerk. Wat de fundering is voor een huis, is de grond voor een tuin. Voor het verzetten van die grond hebben wij een ruim aanbod aan kranen.
Lees verder

Afscheiding

Een tuinafscheiding vormt een duidelijke grens tussen uw tuin en die van de buren en zorgt voor privacy. Maar een afscheiding kan op zichzelf ook een mooie toevoeging aan uw tuin zijn.
Lees verder

Bestrating

In onze tuinontwerpen is een mooie rol weggelegd voor de bestrating. Die is dan ook sterk sfeerbepalend. Hulp nodig bij het kiezen? Wij geven u graag advies. 
Lees verder

Vlonder

Onze vlonders zijn in verschillende materialen, kleuren, vormen en stijlen verkrijgbaar. Een goede vlonder heeft een sterke ondersteuning. Daarom gebruiken we hardhouten leggers en palen.
Lees verder

Overkapping

Met onze overkappingen kunt u de periode dat u buiten bent in ons koude kikkerlandje flink verlengen. Zo kunt u veel langer van uw tuin genieten zonder last van wind of regen.
Lees verder

Gazon

Een mooi gazon is de trots van uw tuin. Zo eenvoudig als dat lijkt, zo moeilijk blijkt het in de praktijk. Ons team geeft uw gazon een goede start, daarna is het aan u.
Lees verder

Kunstgras

Iedere tuin fleurt op van een strak gazon. Dat kost wel behoorlijk wat onderhoud. Als u niet van het 'team tuinieren' bent, is kunstgras misschien een oplossing.
Lees verder

Pergola

Onze pergola’s zijn in vele houtsoorten en maten verkrijgbaar. Door de opvallende uitstraling van de pergola krijgt uw tuin een krachtigere uitstraling. 
Lees verder

Zink, RVS en Cortenstaal

De materialen zink, RVS en cortenstaal geven uw tuin een eigen karakter. De strakke vormen ervan zorgen voor een moderne sfeer. De materialen zijn flexibel in gebruik en komen in alle maten.
Lees verder

Bemesting

Als een border een te lage pH-waarde heeft, moet u die 5 tot 10 kilo kalk geven om ‘m weer op de ideale waarde te krijgen. Duizelt het u al? Ons gelukkig niet.
Lees verder

Trap en verhoging

Maak uw tuin opvallend door bouwwerken toe te voegen. Bijvoorbeeld met in het oog springende trappen, muren en verhogingen: wij leveren ze allemaal.
Lees verder
Contact
Tuinwijzer Hoveniers B.V.
Overspoor 45
‌1688JH
‌Nibbixwoud

T:  0229700266
M: 06 10 95 79 52
E: info@detuinwijzer.com