De Tuinwijzer | Westeinderweg 61 | 1687 PM Wognum | info@detuinwijzer.com
Neem contact met ons op:

T: 0229 - 572 587

Bemesting

Een normaal gazon heeft 7 à 10 kilo organische mest per 100 m2 nodig, een ideale pH-waarde ligt tussen 5,4 en 6,7 en een border met een te laag pH heeft 5 tot 10 kilo kalk nodig om een ideale waarde te bereiken. Duizelt het u al? Ons gelukkig niet. Want wij weten wat uw tuin nodig heeft. Voor een rijke bloei, een gezonde, prachtig groene grasmat en een perfecte bodemstructuur.

Wat groente, fruit en brood zijn voor de mens, zijn stikstof, fosfor, kali en sporenelementen voor de plant. Die moeten jaarlijks aangevuld worden. Net zoals wij eten en drinken. Normaal regelt de natuur dat zelf.
Bladeren vallen, dieren maken mest, beesten sterven en er waaien takken uit bomen. Zo is de organische kringloop een mooie cirkel die zichzelf in stand houdt. Maar wat doen wij in onze tuin? Gooien het blad en snoeiafval in de groene bak.

Om dat gemis aan voeding in de bodem tegen te gaan, hebben wij de oplossing: een bemestingsplan. Want zeg nu zelf, zelf uitzoeken wat uw tuin nodig heeft is best een klus. Laat ons u helpen. Daar zijn we tenslotte voor! Samen met u maken we een plan op maat, dat helemaal past bij uw tuin.

Contact

Heb je een vraag over bemesting of wil je een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!
Bedankt voor uw bericht! Indien nodig zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Verstuur 
Onze gegevens
De Tuinwijzer
Westeinderweg 61
‌1687 PM Wognum

Telefoon: 0229 - 572 587
Mobiel: 06 10 95 79 52
Email: info@detuinwijzer.com