De Tuinwijzer | Westeinderweg 61 | 1687 PM Wognum | info@detuinwijzer.com
Neem contact met ons op:

T: 0229 - 572 587

Over Tuinwijzer


De Tuinwijzer: jong, dynamisch en betrokken
De een wil strak, de ander juist kleurrijk en frivool. Zoveel mensen, zoveel smaken. Wij weten dat als geen ander. Met een gemêleerd team van hoveniers, bouwkundigen en tuinfreaks lopen we dagelijks tegen die verschillen in mensen aan. Want ook wij van De Tuinwijzer hebben allemaal zo ons eigen karakter. De vaderfiguur, de hipster en het luisterend oor.

Tuinwijzer-tuinen blinken steeds uit. Bijzondere boomsoorten die ook nog eens prima gedijen in het Nederlandse klimaat, vernuftig materiaalbeheer, creatieve oplossingen met duurzaam eiken en Douglashout en in het oog springende bewerkingen van lood, aluminium en zink.

We zijn altijd op zoek naar noviteiten, de nieuwste technieken, de mooiste bloeiers, bijzondere plantensoorten en aparte houtbewerkingen. Overkappingen, veranda’s, tuinkasten en –schuren, we maken alles op maat.

Wie iets anders, een uitgesproken ontwerp wil, kiest voor de Tuinwijzer. Want een tuin die naadloos bij uw huis aansluit, dat is toch de optimale beleving! Is dat duur? Welnee, dat hoeft helemaal niet. We bieden prachtige oplossingen aan om bijzonder, maar betaalbaar te blijven. En met uitgebalanceerde details creëert u toch een heel eigen sfeer. Onze ontwerpen worden in huis gemaakt en zijn altijd 3D, zodat u direct ziet hoe het er in werkelijkheid uit komt te zien.

Onze communicatie met onze klanten moet optimaal zijn, we zorgen dat de buren geïnformeerd worden over de container die langs de weg komt te staan. Iedereen krijgt een folder in de bus. Zo komt niemand voor verrassingen te staan en dat geeft rust. We gaan enkel voor tevreden klanten. Sterker nog: wij zijn pas klaar als we nóg tevredener zijn dan de klant zelf! Want alleen een enthousiaste klant levert de allerbeste reclame.

We nodigen u uit voor een vrijblijvend gesprek. In onze fraaie showroom of op locatie. Zoals u het wenst.
Onze gegevens
De Tuinwijzer
Westeinderweg 61
‌1687 PM Wognum

Telefoon: 0229 - 572 587
Mobiel: 06 10 95 79 52
Email: info@detuinwijzer.com