Tuinwijzer Hoveniers B.V. | Westeinderweg 61 | 1687 PM Wognum | info@detuinwijzer.com
Wij adviseren u een afspraak te maken
als u onze showtuinen wilt bezoeken.
Neem contact met ons op:

T: 0229 - 572 587


De Tuinwijzer. Thuis in tuinen
Heeft u wel eens goed naar de tuinen in uw buurt gekeken? Zelfs al zijn de woningen bijna hetzelfde, de aangrenzende tuinen zijn dat meestal niet. Uw overburen gaan misschien voor eenheid, terwijl uw naaste buurman het juist in contrast zoekt. Waar de ene tuin er lustig op los woekert, daar bedient de andere zich van een strak aangeharkt gazon.

Adviseren en ontwerpen voor al die verschillende smaken: daarin zit voor ons de grootste uitdaging. En dat doen we al meer dan drie decennia met onverbloemd plezier.

West-Friesland. Onze thuisbasis
Al meer dan dertig jaar zijn wij thuis in tuinen. In 1978 opende De Tuinwijzer zijn deuren aan de Westeinderweg in Wognum. Dit Westfriese dorp vormt nog steeds onze trouwe thuisbasis. Ondanks een aantal veranderingen door de jaren heen is ons DNA hetzelfde gebleven. Binnen ons team heerst namelijk een familiegevoel.

Ons team. Thuis in elke tuin
Ons team bestaat uit persoonlijkheden van divers allooi. Belangrijk is dat zij bij ‘De Tuinwijzer familie’ passen. Wat dat inhoudt? Allereerst een mentaliteit met de Westfriese insteek ‘niet lullen, maar poetsen’. Maar ook: duidelijk communiceren met onze klanten en stipt afspraken nakomen. Ten slotte zorgen we niet alleen graag voor onze klanten, maar ook voor elkaar. Dat houdt ons team sterk.
Contact
Tuinwijzer Hoveniers B.V.
Westeinderweg 61
‌1687 PM Wognum

T: 0229 572 587
M: 06 10 95 79 52
E: info@detuinwijzer.com