Tuinwijzer Hoveniers B.V. | Westeinderweg 61 | 1687 PM Wognum | info@detuinwijzer.com
Wij adviseren u een afspraak te maken
als u onze showtuinen wilt bezoeken.
Neem contact met ons op:

T: 0229 - 572 587

AFSCHEIDING

Een tuinafscheiding vormt een duidelijke grens tussen uw tuin en die van de buren en zorgt voor privacy. Maar een afscheiding kan op zichzelf ook een mooie toevoeging aan uw tuin zijn.

Wij bieden een ruime keuze aan materialen die af te stemmen zijn op de stijl van uw tuin. Naast hout, aluminium, zink en kunststof kunt u kiezen voor een natuurlijke afscheiding. Een combinatie van verschillende materialen is ook mogelijk. 

Liefhebber van hout? Ook dan blijft er genoeg te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan Angelim, Bankirai grenen of vlotdelen. Geeft u de voorkeur aan aluminium? Ook dan zit u goed bij ons, want we zijn officieel Alumierlo dealer. Bijkomend voordeel van aluminium is het duurzame karakter waardoor u er decennialang geen omkijken naar heeft. 

Andere opties voor afscheidingen zijn: onze groenblijvende hagen of afscheidingen gemaakt van zink, kunststof HKC-schermen of gaaselementen.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bedankt voor uw bericht! Indien nodig zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Verstuur 
Contact
Tuinwijzer Hoveniers B.V.
Westeinderweg 61
‌1687 PM Wognum

T: 0229 572 587
M: 06 10 95 79 52
E: info@detuinwijzer.com