De Tuinwijzer | Westeinderweg 61 | 1687 PM Wognum | info@detuinwijzer.com
Neem contact met ons op:

T: 0229 - 572 587

AFSCHEIDINGEN

Een tuinafscheiding is naast een nuttig middel om de grens van uw tuin af te bakenen en zorgt bovendien voor de nodige privacy. Maar een afscheiding kan ook een mooie toevoeging zijn aan uw tuin zelf. De Tuinwijzer biedt een ruime keuze aan materialen, afhankelijk van de door u gekozen stijl. Naast hout, aluminium, zink en kunststof kunt u ook kiezen voor een natuurlijk afscheiding. Bovendien is het mogelijk om een schutting te maken van diverse materialen. Wij bieden bovendien verschillende houtsoorten, zoals Angelim, Bankirai Grenen en vlotdelen. Daarnaast zijn wie officieel Alumierlo dealer en beschikken dan ook over de beste aluminiumafscheidingen. Dit materiaal heeft zulke unieke kwaliteiten, dat u er decennialang geen omkijken naar heeft. 

‌Ook behoren zink, kunststof HKC schermen, gaaselementen en uiteraard onze groenblijvende hagen tot de mogelijkheid. Wilt u eens wat anders dan kunt u bij ons terecht voor divers zinkspecialisaties. Hier (hier dus een hyperlink inbouwen) vindt u de diverse mogelijkheden.

Contact

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!
Bedankt voor uw bericht! Indien nodig zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Verstuur 
Onze gegevens
De Tuinwijzer
Westeinderweg 61
‌1687 PM Wognum

Telefoon: 0229 - 572 587
Mobiel: 06 10 95 79 52
Email: info@detuinwijzer.com