Tuinwijzer Hoveniers B.V. | Overspoor 45 | 1688 JH Nibbixwoud | info@detuinwijzer.com
Wij adviseren u een afspraak te maken
als u ons wilt bezoeken.
Neem contact met ons op:

T: 0229700266

Beplanting

Beplanting in alle soorten en vormen is het uitgangspunt van uw tuin. En daarmee ook het belangrijkste onderdeel. Kies daarom voor een evenwichtige afstemming van het groen met de harde materialen. Natuurijk helpen we u daarbij, want het aanbod aan beplanting is oneindig.

‌Hoe komen we dan tot de juiste beplanting? Simpel: we leggen u een aantal tegenstellingen in groen voor en u kiest. Dat is makkelijk afstrepen. Gaat u bijvoorbeeld voor groenblijvend of bloeiend? Houdt u van planten met een zuilvorm of bolvorm? Komt uw tuin het beste tot zijn recht met lage of hoge planten of een combinatie van beide? En hebben die planten dan een groot of juist een klein blad? Wij kennen de wereld van groen, uw kent uw voorkeur. Zo komen we samen tot een mooi plan.

Voor de aanleg van uw tuin maakt een van onze specialisten samen met u een beplantingsplan. Dat is afgestemd op uw wensen en de mogelijkheden in uw tuin. Of het nu gaat om een kleine border of een groot park, wij bieden u een plan op maat.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bedankt voor uw bericht! Indien nodig zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Verstuur 
Contact
Tuinwijzer Hoveniers B.V.
Overspoor 45
‌1688JH
‌Nibbixwoud

T:  0229700266
M: 06 10 95 79 52
E: info@detuinwijzer.com