De Tuinwijzer | Westeinderweg 61 | 1687 PM Wognum | info@detuinwijzer.com
Neem contact met ons op:

T: 0229 - 572 587

Tuinonderhoud

Een tuin is altijd in beweging. Het is een levend organisme dat reageert op seizoenveranderingen. Het is dan zeer belangrijk om uw tuin goed te onderhouden. En dit kost, ook bij een onderhoudsvriendelijke tuin, tijd. Dat onderhoud loont staat buiten kijf. U geniet significant langer van een kundig en regelmatig onderhouden tuin. Doet u dit liever niet zelf of wilt u uw tuin een grondige beurt geven, dan is het raadzaam de Tuinwijzer in te schakelen.

Uw tuin klaarmaken voor de winter of de lente is geen sinecure. Het zijn de twee belangrijkste onderhoud momenten voor uw tuin. Uw tuin dient goed onderhanden genomen te worden om de winter te overleven of mooi het voorjaar in te gaan. De Tuiwijzer heeft de expertise en kwaliteiten om deze klus voor u te doen. In de rubriek specialisaties vind u alle mogelijkheden op het gebied van onderhoud.

Naast standaard onderhoud zoals snoeien, verplanten en scheuren maken wij uw tuin ook af door de grasranden te herstellen, dode delen en overbodig blad te verwijderen en de bestrating te ontdoen van onkruid. Bovendien doen wij aan grondige grondbewerking. Naast spitten en cultiveren bestrooien wij uw tuin ook met een mengsel van compost en tuinturf. Dit om uw tuin zo gezond mogelijk een nieuwe seizoen in te laten gaan.

Contact

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!
Bedankt voor uw bericht! Indien nodig zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Verstuur 
Onze gegevens
De Tuinwijzer
Westeinderweg 61
‌1687 PM Wognum

Telefoon: 0229 - 572 587
Mobiel: 06 10 95 79 52
Email: info@detuinwijzer.com