De Tuinwijzer | Westeinderweg 61 | 1687 PM Wognum | info@detuinwijzer.com
Wij adviseren u een afspraak te maken
‌als u onze showtuinen wilt bezoeken.
Neem contact met ons op:

T: 0229 - 572 587

Tuinonderhoud

Een tuin is altijd in beweging. Hij leeft en reageert op seizoenveranderingen. Daarom is het belangrijk om uw tuin goed te onderhouden. Dat kost wat tijd en moeite, maar dat is het meer dan waard. Daarna kunt u namelijk over een langere periode zorgeloos van uw tuin genieten. Heeft u geen zin, tijd of mogelijkheid uw tuin zelf te onderhouden? Of is het achterstallige onderhoud inmiddels behoorlijk groot geworden? Schakel gerust onze hulp in.

De twee belangrijkste onderhoudsmomenten van uw tuin zijn die vlak voor de winter en die voor de lente. Het is best een pittige klus om uw tuin winterklaar te maken en mooi het voorjaar in te laten gaan. Wij hebben de kennis en vaardigheden om het onderhoud uit handen te nemen.

Ons standaard onderhoud bestaat uit snoeien, verplanten en scheuren. Maar we gaan natuurlijk voor een zo mooi mogelijke afwerking. Daarom herstellen we grasranden, verwijderen we dode delen, overbodig blad en onkruid dat zich bijvoorbeeld in uw bestrating heeft genesteld. Ten slotte besteden we grote aandacht aan grondbewerking. Naast het spitten en bijhouden van uw tuin bestrooien wij die ook nog eens met een mengsel van compost en tuinturf. Zo gaat uw tuin blakend van gezondheid het volgende seizoen in.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bedankt voor uw bericht! Indien nodig zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Verstuur 
Contact
De Tuinwijzer
Westeinderweg 61
‌1687 PM Wognum

T: 0229 572 587
M: 06 10 95 79 52
E: info@detuinwijzer.com