Tuinwijzer Hoveniers B.V. | Overspoor 45 | 1688 JH Nibbixwoud | info@detuinwijzer.com
Wij adviseren u een afspraak te maken
als u ons wilt bezoeken.
Neem contact met ons op:

T: 0229700266

Heerhugowaard
Juichend in je jacuzzi
Vanuit je jacuzzi naar een wedstrijd van je favoriete club kijken na een dag hard werken. Welke voetballiefhebber wil dat nou niet? Helaas was de doe-het-zelf overkapping over zijn jacuzzi niet helemaal naar wens van de opdrachtgever: te ver van het huis af gelegen, te veel windvang en te weinig uitzicht over het water. 
Wij vonden de oplossing in een overkapping aan huis, waaronder de jacuzzi nu verzonken ligt in de onderhoudsvriendelijke composieten vloer. De 3 omringende zijden van de overkapping bieden uitzicht naar buiten - maar niet naar binnen - en houden de wind tegen. De 2 lamellen zijkanten kunnen open en dicht naar wens. En door het speciale scherm aan de achterkant kunnen alleen badgangers naar buiten kijken en buitenstaanders niet naar binnen.
De overkapping is gemaakt van het sterke, duurzame Douglashout. Niet alleen om de flinke overspanning op te vangen, maar ook vanwege zijn luxe uitstraling. Bitumen en zink maken de overkapping waterdicht. Slimme oplossingen die wij aanbrachten zijn onder andere het toegangsluik naar de jacuzzi-aansluiting onder de vlonder; handig voor onderhoud. En de op afstand bedienbare verlichting en wind- en kijkdichte schermen.  

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bedankt voor uw bericht! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Verstuur 
Contact
Tuinwijzer Hoveniers B.V.
Overspoor 45
‌1688JH
‌Nibbixwoud

T:  0229700266
M: 06 10 95 79 52
E: info@detuinwijzer.com