Tuinwijzer Hoveniers B.V. | Westeinderweg 61 | 1687 PM Wognum | info@detuinwijzer.com
Wij adviseren u een afspraak te maken
als u onze showtuinen wilt bezoeken.
Neem contact met ons op:

T: 0229 - 572 587

Van der Gaag
Klein en heel fijn
‌Je hoeft geen enorme lappen grond te bezitten om een prachtige tuin te hebben. Deze nieuwbouwtuin bewijst dat je ook met minder vierkante meters een heerlijk buitenverblijf kunt maken. Hoe je dat slim aanpakt? Met verrassende materialen en bijzondere kleurcombinaties.
Van niets naar iets
‌Toen we startten met dit project bestond deze tuin letterlijk uit niets. Op een zandvlakte na dan. Daarvan mochten wij iets bijzonders maken dat onze handtekening waard is. Wat betreft het kleurgebruik kozen we voor ton-sur-ton. Misschien kent u dat wel uit de modewereld? Het houdt in dat kleuren die op elkaar lijken naast elkaar worden gebruikt. Zo combineerden we het paars van de lavendel met het paars van de cyclaam.
Grenzeloos genieten
‌Verrassende toevoegingen aan de achterkant van de tuin vormen de aluminium lamellen. Aan de ene kant zorgen die voor een vrij uitzicht naar de slootkant. Aan de andere kant beschutten ze tegen zuidwester windvlagen en inkijk.

Trots zijn we ook op het terras met duurzaam eikenhouten overkapping. Daaronder kun je genieten van lange avonden, omringd door het zachte gefluister van de dakplataanbladeren. Zak nog even onderuit in de avondzon.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bedankt voor uw bericht! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Verstuur 
Contact
Tuinwijzer Hoveniers B.V.
Westeinderweg 61
‌1687 PM Wognum

T: 0229 572 587
M: 06 10 95 79 52
E: info@detuinwijzer.com