De Tuinwijzer | Westeinderweg 61 | 1687 PM Wognum | info@detuinwijzer.com
Neem contact met ons op:

T: 0229 - 572 587

Van der Gaag
Je hoeft geen enorme lappen grond te bezitten om een prachtige tuin te hebben. Deze nieuwbouwtuin bewijst dat je ook met minder vierkante meters een heerlijk buitenverblijf kunt realiseren. Door een slimme aanpak. Met de juiste materialen, bijzondere kleurschakeringen en verrassend materiaal.
Van niets iets maken
Er was dus niets. Leegte. Zand. Een uitdaging. Er moest wel iets bijzonders ontstaan. Iets dat de handtekening van De Tuinwijzer waardig is. Dus we kozen hier voor zogenaamd ton-sur-ton. Kleuren die aangeregen worden. Donkere cyclaamtinten, paarse tonen en hier en daar een speels, steels wit of subtiel geel van de weelderige vrouwenmantel die waterdruppels als tranen op haar blad vangt en ze als de huwelijkstraan van Maxima van zich af laat glijden.
Tuur naar de horizon
Bijzondere elementen die het geheel verrassend maken zijn aluminium lamellen aan de achterzijde. Want je wilt wel vrij uitzicht naar de slootkant maar niet gevangen worden door een zuidwester windvlaag. En natuurlijk je privacy houden. En dan het terras waar je onder het duurzame eikenhout kunt genieten van lange avonden, geflankeerd door het zachte gefluister van de bladeren van de dakplatanen. Zak nog even onderuit in de avondzon.

Contact

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!
Bedankt voor uw bericht! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Verstuur 
Onze gegevens
De Tuinwijzer
Westeinderweg 61
‌1687 PM Wognum

Telefoon: 0229 - 572 587
Mobiel: 06 10 95 79 52
Email: info@detuinwijzer.com