De Tuinwijzer | Westeinderweg 61 | 1687 PM Wognum | info@detuinwijzer.com
Neem contact met ons op:

T: 0229 - 572 587

Aerdenhout
Een schitterende villa met rietgedekte kap en maagdelijk witte stenen, maar wel met robuust donkere rabatdelen en kozijnen vraagt om een net zo fraai vormgegeven tuin. Daar hebben we ons uiterste best voor gedaan. In de uitsparing aan de tuinzijde liggen de houtblokken al opgestapeld. Klaar voor een lange zomer met zwoele nachten.

Wat hoort daarbij? De geur van lavendel, het speelse van dakplatanen, de luxe van overdadige buxusbollen, maar dan wel speels in allerlei groottes. En knisperend grind, vergeet dat fraaie detail niet.
Het grijs dat in de bestrating terugkomt is haast ton-sur-ton met de grijstint van de onderkant van de woning. En de borders zijn gevuld met een groenblijvende bodemplant die ervoor zorgt dat er geen aarde maar zijdezacht groen in zicht is. Grote pollen van dezelfde plantensoort - het druppelvangende vrouwenmantel - geeft rust en een betoverend effect als er een nachtelijke zomerbui gevallen is.

Contact

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!
Bedankt voor uw bericht! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Verstuur 
Onze gegevens
De Tuinwijzer
Westeinderweg 61
‌1687 PM Wognum

Telefoon: 0229 - 572 587
Mobiel: 06 10 95 79 52
Email: info@detuinwijzer.com