Tuinwijzer Hoveniers B.V. | Overspoor 45 | 1688 JH Nibbixwoud | info@detuinwijzer.com
Wij adviseren u een afspraak te maken
als u ons wilt bezoeken.
Neem contact met ons op:

T: 0229700266

Aerdenhout
Prachtige villa zoekt dito tuin
‌Een schitterende villa met rietgedekte kap, maagdelijk witte stenen en robuust donkere rabatdelen vraagt om een net zo fraai vormgegeven tuin. Daar hebben we ons uiterste best voor gedaan.

In de muuruitsparing aan de tuinzijde liggen de houtblokken al opgestapeld. Klaar voor een lange zomer met zwoele nachten. Wat hoort daar bij? De geur van lavendel, het speelse van dakplatanen, de luxe van overdadige buxusbollen, speels in verschillende groottes. En knisperend grind; vergeet dat bijzondere detail niet.
Betoverende borders
Het grijs dat in de bestrating terugkomt is bijna ton-sur-ton met de grijstint van de onderkant van de woning. En de borders zijn gevuld met een groenblijvende bodemplant die ervoor zorgt dat er geen aarde, maar zijdezacht groen in zicht is. Grote pollen van dezelfde plantensoort - de druppelvangende vrouwenmantel - geven rust en een betoverend effect als er een nachtelijke zomerbui gevallen is.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bedankt voor uw bericht! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Verstuur 
Contact
Tuinwijzer Hoveniers B.V.
Overspoor 45
‌1688JH
‌Nibbixwoud

T:  0229700266
M: 06 10 95 79 52
E: info@detuinwijzer.com