Tuinwijzer Hoveniers B.V. | Westeinderweg 61 | 1687 PM Wognum | info@detuinwijzer.com
Wij adviseren u een afspraak te maken
als u onze showtuinen wilt bezoeken.
Neem contact met ons op:

T: 0229 - 572 587

Doornink
Frans zonder fratsen
‌De opdrachtgevers wensten een oase van een tuin, zoals je die alleen in Frankrijk ziet. Zodat hij met een hengel in de hand aan de waterkant kan zitten, terwijl zij geniet van de kleurrijke beplanting. Hoe we die Franse sfeer hier hebben toegepast? Onder andere met het prachtige Cortenstaal. En nee, dat zijn geen verroeste stalen platen. Het zijn solide, op maat gemaakte en gebogen delen met de hardheid van roestvast staal. Ze geven deze tuin een oerdegelijke en nostalgische sfeer mee; landelijk Frans.
Over grindgrond & romantische rozen
‌De lange trap met grind dat knispert onder je voeten leidt licht glooiend naar de achterkant van de tuin. In de toekomst gaan de dakplatanen daar voor een verkoelende schaduw zorgen. Binnenkort verstrengelt zich een romantische roos in de pergola die middenin de tuin troont. Samen vormen zij de zachte omlijsting van dit groene landschap.
Zit je goed?
‌Om elk moment van de dag te kunnen genieten van deze kleurrijke achtertuin, hebben we veel zitjes gemaakt. Vlak tegen het huis, halverwege de tuin, naast de schuur en natuurlijk aan de waterkant.

Dit is echt een tuin voor levensgenieters. Vanaf de waterkant kun je bijvoorbeeld urenlang over de uitgestrekte weilanden mijmeren. Een optimaal buitengevoel voor volledige rust. De eigenaren ervaren zo het comfort van gloednieuwe ontwerpen en materialen gecombineerd met de sfeer van het landleven.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bedankt voor uw bericht! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Verstuur 
Contact
Tuinwijzer Hoveniers B.V.
Westeinderweg 61
‌1687 PM Wognum

T: 0229 572 587
M: 06 10 95 79 52
E: info@detuinwijzer.com