De Tuinwijzer | Westeinderweg 61 | 1687 PM Wognum | info@detuinwijzer.com
Neem contact met ons op:

T: 0229 - 572 587

Doornink
Deze tuin moest een oase worden zoals je die alleen in Frankrijk tegenkomt. Hij turend aan de waterkant met een hengel in de hand. Zij genietend van de kleurrijke beplanting. Die echte Franse sfeer hebben we hier toegepast. Met het prachtige Corenstaal. Nee, geen eenvoudig verroeste platen, maar solide op maat gemaakte en gebogen delen die de hardheid hebben van roestvast staal. Oerdegelijk maar met de nostalgische twist die juist die rustieke aanblik in deze tuin geeft.
Zachte omlijsting
De lange trap met knisperend grind onder je voeten leidt je licht glooiend naar achter. Dakplatanen gaan daar in de toekomst zorgen voor een verkoelende schaduw. De pergola halverwege, waar binnen niet al te lange tijd een romantische roos zich in verstrengelt, wordt de zachte omlijsting van dit groene landschap.
Strijk neer waar je wilt
En overal zijn zitjes te vinden. Kleur en zitjes. Om elk moment van de dag te genieten van deze fraaie achtertuin. Een zitje bij de achterkant van het huis, een eetplek halverwege, een zitje achter de schuur en natuurlijk eentje aan de waterkant.

Mijmer weg in het landschap

Want als je ergens volledig het buitengevoel ervaart en optimaal tot rust komt, dan is het met een mijmerende blik over de weilanden. Het comfort van gloednieuw maar met de sfeer van het landleven. Dit is echt een tuin voor levensgenieters.

Contact

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!
Bedankt voor uw bericht! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Verstuur 
Onze gegevens
De Tuinwijzer
Westeinderweg 61
‌1687 PM Wognum

Telefoon: 0229 - 572 587
Mobiel: 06 10 95 79 52
Email: info@detuinwijzer.com