De Tuinwijzer | Westeinderweg 61 | 1687 PM Wognum | info@detuinwijzer.com
Wij adviseren u een afspraak te maken
‌als u onze showtuinen wilt bezoeken.
Neem contact met ons op:

T: 0229 - 572 587

Buiging voor de overkapping
Men neme een onhandige hoek achterin de tuin, vol met weelderig tierende bomen en struiken. Plus de vraag wat de beste plek is voor een overdekte zitplek. Voilà, zie hier de overkapping met een knik in de achterwand, precies op de erfgrens met de buren. Het ruimtelijke effect ervan ontstaat door de voorkant die in zijn geheel in een rechte lijn doorloopt. Bijkomend voordeel: met de plaatsing van de overkapping was de klant in één klap van zijn overwoekerende begroeiing af.
De overkapping is gemaakt van het prachtige en daarom mateloos populaire Douglas-hout. Voor zowel de achterwand als boeidelen hebben we het zogenaamde dubbel rhombusprofiel gebruikt. Dit geeft het effect van kleine, speels geplaatste latjes. De opslagruimte is vervaardigd uit zwart hout en voorzien van een handige schuifdeur. Wat het geheel mooi afmaakt, is de door de klant zelf uitgevoerde inrichting met sfeervol groen en meubilair.
.

Contact

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!
Bedankt voor uw bericht! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Verstuur 
Contact
De Tuinwijzer
Westeinderweg 61
‌1687 PM Wognum

T: 0229 572 587
M: 06 10 95 79 52
E: info@detuinwijzer.com