De Tuinwijzer | Westeinderweg 61 | 1687 PM Wognum | info@detuinwijzer.com
Neem contact met ons op:

T: 0229 - 572 587

Catootje en Obelix
Klimmen, klauteren, spelen, vies worden. Heerlijk toch, zo onbezonnen door het leven gaan? En dat gaat nu allemaal nog fijner en beter in de nieuw ingerichte tuin rond kinderdagverblijf Catootje & Obelix.

Lekker zachte sprieten

Lieve meisjes, stoere knullen, ze kunnen allemaal te gek gaan op de speelheuvel van kunstgras. Niet zoals het vroegere keiharde, schurende plastic, waar je de schaafwonden van op je knieën kreeg, maar haast niet van echt te onderscheiden lekker zachte sprieten van Royal Grass.

Vriendelijk voor milieu en portemonnee

Het verhuisde kinderdagverblijf heeft, dankzij de hulp en inzet van De Tuinwijzer, heel veel materialen kunnen hergebruiken. Wel zo vriendelijk voor het milieu en de portemonnee.
Een echte sprookjesboom
De boom die pontificaal in het midden stond, is behouden. Want waarom kappen als je er een heerlijke speelplek van kunt maken? In de sprookjesboom is namelijk altijd wel wat te beleven. En is het niet daar, dan wel ergens eromheen.
Oog in oog met lieve konijntjes
Baby’s maken al in hun jongste maanden kennis met de pracht van de natuur. Slechts gescheiden door een glazen wand staan ze oog in oog met konijntjes en vogels.

Op de kinderboerderij ontmoet je schattige kleine varkentjes, aaibare geitjes en rondscharrelende kippen. Maar natuurlijk kun je je ook helemaal uitleven in de zandbak.

Contact

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!
Bedankt voor uw bericht! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Verstuur 
Onze gegevens
De Tuinwijzer
Westeinderweg 61
‌1687 PM Wognum

Telefoon: 0229 - 572 587
Mobiel: 06 10 95 79 52
Email: info@detuinwijzer.com