Tuinwijzer Hoveniers B.V. | Westeinderweg 61 | 1687 PM Wognum | info@detuinwijzer.com
Wij adviseren u een afspraak te maken
als u onze showtuinen wilt bezoeken.
Neem contact met ons op:

T: 0229 - 572 587

Catootje en Obelix
Rollen over zacht gras
‌Stoere of iets minder stoere kinderen; allemaal kunnen ze bij Catootje & Obelix Kinderopvang lekker van de kunstgras speelheuvel af rollen. Niet zoals het vroegere keiharde, schurende plastic waarvan je de schaafwonden op je knieën kreeg. Maar van de haast niet van echt te onderscheiden heerlijk zachte sprieten van Royal Grass.

Duurzaam verhuisd
Bij zijn verhuizing heeft het kinderdagverblijf veel materialen van de oude locatie meegenomen naar de nieuwe. Ons team hielp daarbij en zorgde daarmee voor makkelijk hergebruik. Wel zo vriendelijk voor het milieu en de portemonnee.
Droom van een sprookjesboom
‌De boom die al aanwezig was in het midden van de nieuwe locatie, hebben we behouden. Want waarom kappen als je er een heerlijke speelplek van kunt maken? In en om de sprookjesboom is namelijk altijd wel wat te beleven.
Nabije natuur
‌Baby’s maken al in hun jongste maanden kennis met de pracht van de natuur. Slechts gescheiden door een glazen wand staan ze oog in oog met lieve konijntjes en vogels. 

‌Op de kinderboerderij ontmoet je schattige kleine varkentjes, aaibare geitjes en rondscharrelende kippen. Maar natuurlijk kun je je ook helemaal uitleven in de zandbak.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bedankt voor uw bericht! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Verstuur 
Contact
Tuinwijzer Hoveniers B.V.
Westeinderweg 61
‌1687 PM Wognum

T: 0229 572 587
M: 06 10 95 79 52
E: info@detuinwijzer.com