De Tuinwijzer | Westeinderweg 61 | 1687 PM Wognum | info@detuinwijzer.com
Neem contact met ons op:

T: 0229 - 572 587

Greuter
Prof meets amateur-tuinder

De eigenaar van deze tuin ging hand in hand aan het werk met onze professionals. Goede smaak en oog voor detail van de opdrachtgever zijn voor de vakhovenier een prachtige basis om aan de slag te gaan.

Veel materialen waren in deze tuin al voorradig. Zo stond het strakke fontein nog nutteloos in de schuur te wachten en wilde het fraaie sierlijke kunstwerk het allerliefst de meeste prominente plek innemen.
Pontificaal pronken
Natuurlijk hebben we daar gehoor aan gegeven. Kunst behoort tot uiting te komen in zijn eigen omgeving. En dat doet het nu. Het fraaie kunstwerk staat pontificaal naast het middelpunt van deze tuin: de mooie, strakke vijver met zinken bekleding.
Bamboe verbloemt
Met het bamboe dat de klant al had liggen, maar waarvan hij nog geen flauw idee had wat ermee te doen, sloten we delen af. Verbloemden we de schuur van de buren en maakten de tuin nog warmer en levendiger met een fraaie beitstint.

Heerlijk en beschut zonnebaden in de zomermaanden terwijl manlief geniet van zijn koivijver.

Contact

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!
Bedankt voor uw bericht! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Verstuur 
Onze gegevens
De Tuinwijzer
Westeinderweg 61
‌1687 PM Wognum

Telefoon: 0229 - 572 587
Mobiel: 06 10 95 79 52
Email: info@detuinwijzer.com