Tuinwijzer Hoveniers B.V. | Westeinderweg 61 | 1687 PM Wognum | info@detuinwijzer.com
Wij adviseren u een afspraak te maken
als u onze showtuinen wilt bezoeken.
Neem contact met ons op:

T: 0229 - 572 587

Greuter
Prof meets amateur-tuinder
De eigenaar van deze tuin ging hand in hand aan het werk met onze professionals. Goede smaak en oog voor detail van de opdrachtgever zijn voor de vakhovenier een prachtige basis om aan de slag te gaan.

In deze tuin waren veel materialen al aanwezig. Zo stond de strakke fontein nog zonder doel in de schuur te wachten en wilde het fraaie sierlijke kunstwerk het allerliefst de meest prominente plek innemen.
Pontificaal pronken
‌De wens van de eigenaar was: geef mijn kunstwerken een mooie plek in mijn tuin. Daaraan gaven we natuurlijk graag gehoor. Kunst komt nu eenmaal het beste tot uiting in haar eigen omgeving. En dat doet die nu. Het fraaie kunstwerk staat pontificaal naast het middelpunt van deze tuin: de mooie, strakke vijver met zinken bekleding.
Bamboe verbloemt
‌De eigenaar had nog wat bamboe zonder bestemming liggen. Daarmee sloten we delen van de tuin af, zoals de schuur van de buren. Nu kun je tegelijkertijd beschut zonnebaden en van de koivijver genieten. De beitstint van de bamboe maakt de tuin warm en levendig.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bedankt voor uw bericht! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Verstuur 
Contact
Tuinwijzer Hoveniers B.V.
Westeinderweg 61
‌1687 PM Wognum

T: 0229 572 587
M: 06 10 95 79 52
E: info@detuinwijzer.com