Tuinwijzer Hoveniers B.V. | Overspoor 45 | 1688 JH Nibbixwoud | info@detuinwijzer.com
Wij adviseren u een afspraak te maken
als u ons wilt bezoeken.
Neem contact met ons op:

T: 0229700266

Wervershoof
Twee onder 1 kap
Twee functies onder 1 overkapping: de eigenaren willen er kunnen relaxen en spullen opbergen. Daar draaien wij onze handen niet voor om. Dat resulteerde in een stoere, stevige overkapping, helemaal gemaakt van eikenhout. 
Voor de afwisseling kozen we voor een zwarte beits op de horizontale planken en plaatsten we de planken van de achterwand verticaal. Het boeideel springt in het oog, doordat die uit 3 delen bestaat, afgetopt met een zinken kraal die water tegenhoudt.
De poeren plaatsen de overkapping letterlijk en figuurlijk op een voetstuk. De overkapping wordt verwarmd door een infrarood heater. Dat maakt relaxen tot in de late uurtjes hier goed mogelijk. Ook de Inlite verlichtingsset met verschillende spots draagt daaraan bij. 

‌Ten slotte zijn de eigenaren erg tevreden met hun schuur onder dezelfde overkapping. De schuurdeur en -kozijnen zijn van duurzaam hardhout gemaakt en hebben daardoor een lange levensduur.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bedankt voor uw bericht! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Verstuur 
Contact
Tuinwijzer Hoveniers B.V.
Overspoor 45
‌1688JH
‌Nibbixwoud

T:  0229700266
M: 06 10 95 79 52
E: info@detuinwijzer.com