Tuinwijzer Hoveniers B.V. | Westeinderweg 61 | 1687 PM Wognum | info@detuinwijzer.com
Wij adviseren u een afspraak te maken
als u onze showtuinen wilt bezoeken.
Neem contact met ons op:

T: 0229 - 572 587

Hoorn
Groots entree
Op zoek naar de juiste entree voor hun huis, waren de eigenaren al druk aan het schetsen geslagen. Helaas kregen ze het geheel maar niet kloppend. Enthousiast geworden van onze duurzame zinken bakken, vertaalden we hun tekeningen naar een passende oplossing.

Het eindresultaat mag er zijn: pure eenvoud door een combinatie van sierlijk en strak. Het sierlijke zit ‘m in het gebruik van verschillende hoogtes van planten en hun bakken. Ook het verschil in kleuren en bladvormen van de gekozen planten dragen daar aan bij. Zo staan de ronde buxusbollen tegenover de kegelvormige Portugese laurier. En de auberginekleurige astilbe naast de pluimhortensia. De zinken plantenbakken maken het geheel strak en evenwichtig. Zonder saai te worden, zorgen ze voor rust.

Reactie van de klant: “Wat zijn we trots als voorbijgangers ons een compliment geven over de originele uitstraling.” Dat is waar we het voor doen. 

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bedankt voor uw bericht! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Verstuur 
Contact
Tuinwijzer Hoveniers B.V.
Westeinderweg 61
‌1687 PM Wognum

T: 0229 572 587
M: 06 10 95 79 52
E: info@detuinwijzer.com