De Tuinwijzer | Westeinderweg 61 | 1687 PM Wognum | info@detuinwijzer.com
Neem contact met ons op:

T: 0229 - 572 587

Hoorn
De ene voortuin is de ander niet. En de entree van een huis moet kloppen. Dat was ook de wens van de eigenaren van deze woning. De schets hadden ze al klaar liggen, maar ze kregen het geheel maar niet kloppend. Geënthousiasmeerd door onze duurzame zinken bakken hebben we de schets van deze opdrachtgever vertaald naar een passende oplossing.

Het eindresultaat is sierlijk, strak en straalt eenvoud uit. Hier is gebruik gemaakt van speelsheid in verschillende hoogtes. Maar ook in kleur en bladvorm is bewust gekozen voor diversiteit. Het ronde van de buxusbollen tegenover de kegelvorm van Portugese laurier en de auberginekleurige Astilbe naast de frivole pluimhortensia Pinky Winky.

De zinken plantenbakken zorgen voor een symmetrisch effect. Zo blijft het geheel rustig zonder saai te worden. De reactie van de klant: “Wat zijn we trots als voorbijgangers ons een compliment geven over de originaliteit en uitstraling.”

Contact

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!
Bedankt voor uw bericht! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Verstuur 
Onze gegevens
De Tuinwijzer
Westeinderweg 61
‌1687 PM Wognum

Telefoon: 0229 - 572 587
Mobiel: 06 10 95 79 52
Email: info@detuinwijzer.com