De Tuinwijzer | Westeinderweg 61 | 1687 PM Wognum | info@detuinwijzer.com
Neem contact met ons op:

T: 0229 - 572 587

Hoorn
Tegen de grijze basics steken de roze en lila kleuren prachtig af in deze tuin. Ze eisen bescheiden door hun zachte tint, maar toch met gepaste trots hun aandacht op. Deze tuin is inmiddels zijn puberteit voorbij en straalt een volwassen indruk uit. De planten hebben zich hun plek toe kunnen eigenen en laten zich van hun mooiste kant zien.

Het zachte karakter wordt gecompenseerd door stoere, enorme stepping stones die naar het grote terras achter in de tuin leiden. Wat ziet dat gras er prachtig groen en strak uit! Niet verwonderlijk, want dit niet van echt te onderscheiden gras is van Royal Grass, het toonaangevende merk in innovatief kunstgras. Heerlijk zacht aan uw voeten en haast onderhoudvrij.

De aluminium overkapping geeft behaaglijke schaduw op warme dagen en is duurzaam. Zoals bijna alle materialen overigens. Zink, leisteen, gebakken bestrating, het blijft jarenlang prachtig. Zodat u vooral onbezorgd kunt genieten van heerlijke zomeravonden, verfrissende lentedagen en onder de overkapping zelfs voor een aangenaam najaar.

Aan de andere kant van de tuin is vooral gekozen voor allerlei groentinten. Zo blijft het geheel rustig, harmonieus. Leibomen schermen het zicht op de buren af zodat je niet tegen grijze daken, maar naar natuurlijk groen kijkt. De donkergrijze shutters zorgen ervoor dat het geen afgesloten geheel wordt, maar dat je nog net een sereen doorkijkje hebt.

Contact

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!
Bedankt voor uw bericht! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Verstuur 
Onze gegevens
De Tuinwijzer
Westeinderweg 61
‌1687 PM Wognum

Telefoon: 0229 - 572 587
Mobiel: 06 10 95 79 52
Email: info@detuinwijzer.com