De Tuinwijzer | Westeinderweg 61 | 1687 PM Wognum | info@detuinwijzer.com
Wij adviseren u een afspraak te maken
‌als u onze showtuinen wilt bezoeken.
Neem contact met ons op:

T: 0229 - 572 587

Hoorn
Zacht in kleuren en gras
Tegen de grijze basisonderdelen van deze tuin steken de roze en lila kleuren prachtig af. Door hun zachte tinten eisen ze bescheiden, maar met gepaste trots, de aandacht op. De planten laten zich letterlijk en figuurlijk van hun mooiste kant zien.

Het zachte karakter wordt in balans gebracht door stoere, enorme ‘stepping stones’ die naar het grote terras achter in de tuin leiden. Het gras waarop die stenen liggen, is prachtig groen en strak. Dit niet van echt te onderscheiden gras is van Royal Grass, het bekendste merk in vernieuwend kunstgras. Heerlijk zacht aan uw voeten en onderhoudsvriendelijk.
Duurzaam droog
De aluminium overkapping geeft fijne schaduw op warme dagen en is duurzaam. Dit geldt trouwens voor veel van de door ons gebruikte materialen. Zink, leisteen, gebakken bestrating: zij blijven jarenlang prachtig. Zodat ú vooral onbezorgd kunt genieten van heerlijke zomeravonden, verfrissende lentedagen en een aangenaam najaar.
Blik op groen
Aan de andere kant van de tuin is vooral gekozen voor verschillende groentinten. Zo blijft het geheel rustig in evenwicht. Leibomen schermen het zicht op de buren af, zodat je niet tegen grijze daken, maar natuurlijk groen kijkt. De donkergrijze shutters zorgen voor een fijne doorkijk zonder het geheel af te sluiten.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bedankt voor uw bericht! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Verstuur 
Contact
De Tuinwijzer
Westeinderweg 61
‌1687 PM Wognum

T: 0229 572 587
M: 06 10 95 79 52
E: info@detuinwijzer.com