De Tuinwijzer | Westeinderweg 61 | 1687 PM Wognum | info@detuinwijzer.com
Neem contact met ons op:

T: 0229 - 572 587

Showroom

De Tuinwijzer Showroom is een bijzondere exclusieve oase voor elke tuinliefhebber. De showroom is ingericht als een ontmoetingsplaats voor het opdoen van creatieve tuinideeën en trends van deze tijd. Bestrating, kunstgras, schuttingen, Koi- en vijverspecialisme en alle andere specialisaties die op de site genoemd worden komen uitgebreid aan de orde. En natuurlijk ook een divers houtassortiment, authentieke materialen, beplanting en overkappingen. De Tuinwijzer showroom is de sprankelende outdoor locatie om inspiratie op te doen, materialen te bekijken en combinaties te maken.

Samenwerking
Het Pand van de Tuinwijzer was groot, dus zochten de jonge ondernemers naar een extra uitdaging en dimensie in en rondom het pand. Wat is er dan beter dan een huurder te vinden in een even jong en creatief bedrijf, dat bovendien in een vergelijkbare sector werkzaam is? Bovendien ontstaan veel van de beste ideeën in samenwerking met goede vrienden, dus dan kun je ze maar beter zo dicht mogelijk bij je houden.

Dexter Interieur en De Tuinwijzer
Twee prachtige bedrijven die elk een eigen koers varen, en tevens gezamenlijk een prachtige showroom gebruiken op een fantastische locatie vlakbij de A7. Als klant wordt u niet alleen geïnformeerd rondom de vele mogelijkheden op tuingebied. U kunt ook vrijblijvend binnenlopen bij Dexter Interieur, om ideeën op te doen voor het interieur van uw woning.

Het totaal aan woon- & tuininspiratie is door deze samenwerking een feit!

Bezoek brengen aan onze showroom?

Dat is altijd mogelijk! Kom gezellig langs de koffie staat klaar. Samen jou/jullie droomtuin uitdenken en tekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak in onze showroom. Tot snel!
Bedankt voor uw bericht! Indien nodig zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Verstuur 

Bezoek ook eens onze showroom en laat je inspireren!

Onze gegevens
De Tuinwijzer
Westeinderweg 61
‌1687 PM Wognum

Telefoon: 0229 - 572 587
Mobiel: 06 10 95 79 52
Email: info@detuinwijzer.com