De Tuinwijzer | Westeinderweg 61 | 1687 PM Wognum | info@detuinwijzer.com
Wij adviseren u een afspraak te maken
‌als u onze showtuinen wilt bezoeken.
Neem contact met ons op:

T: 0229 - 572 587

Showroom

Doe tuininspiratie op
Onze showroom is een bijzondere en exclusieve plek voor elke tuinliefhebber. We hebben ‘m ingericht als ontmoetingsplaats voor het opdoen van creatieve tuinideeën en -trends. Van bestrating tot kunstgras en van schuttingen tot alles op het gebied van (Koi)vijvers. Wat natuurlijk niet mag ontbreken: ons diverse aanbod aan hout en andere materialen, beplanting en overkappingen.

Alle specialismen die u op onze website ziet, komen in onze showroom uitgebreid aan bod. Kortom: wij bieden dé outdoor locatie om inspiratie op te doen, materialen te bekijken en creatieve combinaties te maken.

Samenwerking met Dexter Interieur
Het pand waarin ons kantoor en onze showroom zijn gevestigd is groot, dus zochten we naar een samenwerkende partij die ons aanvult en versterkt. Die vonden we met veel plezier in Dexter Interieur. Want wat is er beter dan een huurder te vinden in een even jong en creatief bedrijf, dat bovendien in een vergelijkbaar vakgebied werkt? Plus: veel van de beste ideeën ontstaan in samenwerking met goede vrienden, dus dan kun je ze maar beter zo dicht bij je hebben.

Twee bedrijven die thuis zijn in woonbeleving. Waar wij dat zijn voor buiten, zijn onze inpandige buren van Dexter Interieur dat voor binnen. Komt u een kijkje nemen in onze showroom? Combineer uw bezoek dan meteen met het opdoen van wooninspiratie bij Dexter Interieur. 

‌Komt u langs in onze showroom? We ontmoeten u graag. De ☕️ staat klaar. Bekijk onze openingstijden. Tot snel!

Contact

‌Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bedankt voor uw bericht! Indien nodig zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Verstuur 


Contact
De Tuinwijzer
Westeinderweg 61
‌1687 PM Wognum

T: 0229 572 587
M: 06 10 95 79 52
E: info@detuinwijzer.com